Джерман-Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Автоцентр.

  1. Новини
  2. Як заощадити на ремонті автомобіля і придбати якісні запасні частини?
19.08.2019
Новини автосалону

Як заощадити на ремонті автомобіля і придбати якісні запасні частини?

Наш автосалон  прагне надавати вам високоякісні послуги на кожному етапі процесу володіння автомобілем.

Parts

Це означає, що ми повинні постачати оригінальні запчастини  нашим клієнтам, незалежно від того, чи планують вони самостійно відремонтувати свій автомобіль або потребують ремонту в нашому дилерському центрі.
Також ми можемо запропонувати деталі з обмінного фонду - це відновлені в заводських умовах оригінальні запасні частини, вузли і агрегати. Асортимент нараховує понад 9000 найменувань. Гарантія на обмінний фонд, аналогічна новим запасних частин. Програма обмінного фонду має на увазі повернення знятої (яка була у використанні) деталі, яка відповідає заводським критеріям повернення.

Наш сервісний центр постійно зберігає великий запас заводських запасних частин, тому що ми знаємо, наскільки важливо оснащати автомобілі, які ми обслуговуємо, оригінальними запчастинами.


Незалежно від того, чи розглядаєте ви технічне обслуговування, або додаткове оснащення вашого автомобіля, ви можете переконатися, що отримуєте правильний продукт за розумною ціною, купуючи ваші запчастини та аксесуари безпосередньо в нашому відділі запчастин. Все, що вам потрібно зробити, це оформити замовлення онлайн поштою, або по телефону, або приїхати до нас в офіційний дилерський центр Volkswagen "Джерман-Автоцентр"

Для отримання детальної інформаціі звертайтеся до спеціалістів відділу запчастин  "Джерман-Автоцентр"

 

Олександр
Ткаченко

Керівник відділу запасних частин
Телефон: +38 (048) 777-97-97
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.