Джерман-Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Автоцентр.

  1. Новини
  2. Новини Volkswagen: У квітні Passat подолав позначку в 30 мільйонів моделей !
04.04.2019
Світ Фольксваген

Новини Volkswagen: У квітні Passat подолав позначку в 30 мільйонів моделей !

У квітні Passat подолав позначку в 30 мільйонів моделей для виробництва на заводі Volkswagen в Емдені, в результаті чого бестселер встановив новий рекорд в своєму сегменті: жодна інша модель середнього класу, і жоден інший комерційний автомобіль в світі не був проданий частіше, ніж Passat. 30 000 000-й автомобіль !

VW

Passat GTE Variant з гібридним приводом з плагіном і екстер'єром Pyrite Silver Metallic - вже є однією з перших моделей на новому етапі еволюції, на якій буде проведено велике технічне оновлення.Volkswagen пропонує Passat в різних незалежних версіях, в залежності від континенту.

Восьме покоління європейської моделі буде запущено на початку цього року як седан і варіант з новоими технічними налаштуваннями. Завдяки системі «Travel Assist» - та системи IQ.DRIVE, що використовує  Volkswagen як  інтелектуальні системи приводу, Passat є першим автомобілем Volkswagen, який може бути частково керованим за допомогою нової  системи при бажанні і на будь-якій швидкості (0 до 210 км / год ). Нова модель також включає такі функції, як інтерактивні світлодіодні матричні фари IQ.LIGHT та інформаційно-розважальний модуль MIB3 з постійним онлайн-доступом.

Вдосконалені Passat GTE   моделі,  будуть пропонувати значно більший діапазон електричної потужності в майбутньому. Це в даний час складає до 55 км, виміряних з використанням нового циклу WLTP, що відповідає приблизно 70 км  згідно NEDC. Новий Passat GTE ( має потужність системи 160 кВт / 218 к.с.)  та вже досягає меж, встановлених стандартом викидів Euro 6d, який буде застосовуватися у нових автомобілях з 2021 року.

Команда Офіційного дилера автомобілів Volkswagen в Україні ТОВ «Джерман - Автоцентр»Приєднується до цієї знакової події та запрошує всіх бажаючих взяти участь в тест-драйві автомобіля Passat.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.