Джерман-Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Автоцентр.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра 24 жовтня у Вольфсбурзі концепту Volkswagen Golf VIII
11.10.2019
Іновації та технології

Світова прем'єра 24 жовтня у Вольфсбурзі концепту Volkswagen Golf VIII

За два тижні, 24 жовтня, бренд Volkswagen представляє восьме покоління на світовій прем'єрі у Вольфсбурзі: відрізняється більшою цифрою та підключенням, ніж будь-коли раніше, наповненою новинками та спортивним виразним дизайном.

Golf VIII

 

Якщо є одна машина, яку ви могли б назвати бестселером протягом десятиліть, це Volkswagen Golf. Розвиваючись постійно від покоління до наступного, він міцно утвердився у всьому світі. За два тижні, 24 жовтня, бренд Volkswagen представляє восьме покоління на світовій прем'єрі у Вольфсбурзі: відрізняється більшою цифрою та підключенням, ніж будь-коли раніше, наповненою новинками та спортивним виразним дизайном.

У новій моделі додатково вдосконалюються сильні сторони, завдяки яким Golf став світовим бестселером. На додаток до нової лінійки ефективних двигунів, вдосконалена технологія підвіски забезпечує поштовх в умовах спритності. Новий Golf також є модним модником з точки зору свого цифрового світу та орієнтованого на з'єднання інтер’єру, функцій сприяння водінню та онлайн-функцій та послуг.

Його зовнішній дизайн більш динамічний, ніж будь-коли раніше, і все ж він миттєво впізнаваний як Volkswagen Golf з усіх боків. Зсередини свіжі кольори та тканини визначають зовнішній вигляд нової компактної моделі, а також нову цифрову кабіну. Останнє покоління Golf має вийти на перші ринки в грудні.

Джерело інформації: https://www.volkswagen-newsroom.com/…/the-all-new-golf-is-r…

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.