Джерман-Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман-Автоцентр.

  1. Новини
  2. Volkswagen 4.0 - виробничі системи завтрашнього дня розробляються в Gläserne Manufaktur в Дрездені
21.03.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen 4.0 - виробничі системи завтрашнього дня розробляються в Gläserne Manufaktur в Дрездені

Спільно з фабриками у Вольфсбурзі та Емдені, Gläserne Manufaktur є частиною проекту «технічного центру». Основна ідея полягає в досягненні автоматизації складних кроків роботи в зборі..

200319

                    Д-р Андреас Тостманн, член Правління з управління виробництвом і логістикою марки Volkswagen: “Ми хочемо досягти 30% поліпшення продуктивності на заводах марки Volkswagen до 2025 року порівняно з 2018 р., Щоб забезпечити нашу конкурентоспроможність у довгостроковій перспективі і зробити вирішальний внесок у підвищення прибутковості бренду Volkswagen. Щоб досягти цього, фабрики повинні стати більш швидкими, компактнішими та ефективнішими. Різні проекти технічних центрів у Вольфсбурзі, Емдені та Дрездені роблять важливий внесок у це, перевіряючи інноваційні технології ».

                    Gläserne Manufaktur має особливі вимоги до автомобільного виробництва завдяки своїй унікальній архітектурі. Наприклад, тестування на виявлення оптичних компонентів є складним завдяки високій частоті світла і відповідним контрастам. Датчики повинні працювати в набагато складніших умовах.

                    Вимоги безпеки також є вищими за середні через велику кількість відвідувачів. У середньому щодня 400 відвідувачів бувають у Gläserne Manufaktur. Крім того, невелике серійне виробництво 72 e-Golf на день є перевагою. Час циклу для кожної робочої станції в Дрездені довгий у порівнянні зі звичайними виробничими приміщеннями. Тому багато співробітників є висококваліфікованими, щоб працювати з більшим навантаженням на кожній робочій станції. Крім того, короткі відстані між робочими станціями та порівняно великою робочою поверхнею є оптимальним середовищем для тестування нових технологій.

                     Інновації в Дрездені підтримуються Volkswagen Brand Planning та інженером заводу Wolfsburg. Інші проекти у Дрездені включають автоматизоване складання та зняття дверей автомобіля та співпрацю з людиною / роботом.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.